| med.com.gr
 
X
Εισάγετε 3 χαρακτήρες το λιγότερο για αναζήτηση!
 
MED | Copyright 2024 MED ltd | All rights reserved. Luxurious Lingerie Online
X
 
Δεν έχετε λογαριασμό;
Πατήστε εδώ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Πατήστε εδώ
Εισάγετε 3 χαρακτήρες το λιγότερο για αναζήτηση!
 
MED | Copyright 2024 MED ltd | All rights reserved. Luxurious Lingerie Online
X
 
Ανάκτηση
Θα σας στείλουμε email με τις οδηγίες ανάκτησης πρόσβασης στον λογαριασμό σας
Δεν έχετε λογαριασμό;
Πατήστε εδώ
Εισάγετε 3 χαρακτήρες το λιγότερο για αναζήτηση!
 
MED | Copyright 2024 MED ltd | All rights reserved. Luxurious Lingerie Online
X
 
Register
Έχετε ήδη λογαριασμό;
Πατήστε εδώ
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Πατήστε εδώ
Εισάγετε 3 χαρακτήρες το λιγότερο για αναζήτηση!
 
MED | Copyright 2024 MED ltd | All rights reserved. Luxurious Lingerie Online
0 0
Γενικοί όροι

H Ιστοσελίδα http://shop.med.com.gr & http://eshop.med.com.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «MED ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΜΑΓΙΟ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MED ΑΒΕΕ» (ΑΦΜ 099359394, ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, οδός Αχελώου, αριθμός 9 και ΤΚ 54627.

 

Η «MED ΑΒΕΕ» καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες μας. Το e-shop που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

 

Η «MED ΑΒΕΕ» στοχεύει πάντα στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

 

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό, διεθνές και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

 

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους. Οι παρόντες όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν. Είναι δική σας ευθύνη να τους διαβάζετε σε τακτά διαστήματα, καθώς οι όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή της κατάρτισης της σύμβασης (όπως αυτή ορίζεται παρακάτω) είναι και οι εφαρμοστέοι.

 

Για εμάς είναι υποχρέωσή  ο πελάτης να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα που αφορούν στη χρήση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος αλλά και τους όρους που διέπουν τις αγορές προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω αυτού:

 

A. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

H Ιστοσελίδα http://shop.med.com.gr & http://eshop.med.com.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της τράπεζας Eurobank, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να μεταβληθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

 

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

 

B.ΤA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας δίνονται προορίζονται για αποκλειστική χρήση από την εταιρεία μας και διευκολύνουν την επικοινωνία μας μαζί σας. Η εταιρεία μας διατηρεί τα στοιχεία σας, σύμφωνα με το Ν. 4624/2019  που ενσωματώνει στην εθνική νομοθεσία μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, καθώς και την Οδηγία (ΕΕ) 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, αναφορικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και δεν θα γνωστοποιηθούν σε κανέναν τρίτο ή αρχή.

 

Έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να μας ζητήσετε εγγράφως και να σας γνωστοποιήσουμε τα στοιχεία που τηρούμε στο αρχείο μας και σας αφορούν. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν.

 

Σε περίπτωση που θελήσετε να απευθυνθείτε στην εταιρείας μας για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο : 2310536503 (εσωτ. 112).

 

Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας παρέχετε τη σύμφωνη γνώμη σας για την επεξεργασία των εν λόγω πληροφοριών και στοιχείων και δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι αληθή και ακριβή.

 

Γ.ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε:

 

α. Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες.

 

β. Να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.

 

γ. Να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο. Εάν δε μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας.

 

δ. Να μην προβαίνετε σε μη προσήκουσα χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μεταδίδοντας εν γνώσει σας ιούς, “δούρειους ίππους” (trojan horses), “σκουλήκια υπολογιστών” (worms) και άλλα κακόβουλα λογισμικά ή άλλα υλικά που είναι κακόβουλα ή τεχνολογικά επιζήμια. Δεν επιτρέπεται να επιχειρήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα και στον διακομιστή της, ή σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή, υπολογιστή και βάση δεδομένων που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να μην επιτεθείτε στην ιστοσελίδα μέσω άρνησης εξυπηρέτησης (denial of service attack) ή μέσω διαχεόμενης άρνησης εξυπηρέτησης (distributed denial of service attack). Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οποιαδήποτε τέτοια παράβαση θα αναφέρεται στις αρμόδιες διωκτικές αρχές με τις οποίες θα συνεργαστούμε προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ηλεκτρονικού παραβάτη. Ομοίως, σε περίπτωση τέτοιας παράβασης, θα διακόπτεται άμεσα το δικαίωμά σας να χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία τυχόν προκληθεί από επίθεση άρνησης εξυπηρέτησης, ιούς ή άλλου είδους κακόβουλο λογισμικό ή τεχνολογικά επιβλαβές υλικό το οποίο μπορεί να προσβάλει τον υπολογιστή σας, τα εξαρτήματά του, τα δεδομένα ή κάθε άλλο υλικό του εξαιτίας της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας ή της τηλεφόρτωσης υλικού που περιέχεται σε αυτή ή ανάλογου υλικού άλλου ιστότοπου στον οποίο παραπέμπει η παρούσα ιστοσελίδα.

 

Δ. ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

 

Ε. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

 

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop), αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, ως αυτός έχει τροποποιηθεί.

 

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο και είστε δικαιοπρακτικά ικανό τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).

 

ΣΤ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (E-SHOP)


Στο https://med.com.gr/index.php μπορείτε να κάνετε αγορές ως Χρήστες αφού συνδεθείτε με το email και τον κωδικό σας στο πεδίο  «Ο λογαριασμός μου» στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας είτε δημιουργώντας έναν νέο Χρήστη πατώντας στο ίδιο πεδίο την επιλογή «Δεν έχετε λογαριασμό;» και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που θα σας ζητήσουμε. Θα σας ζητηθούν μόνο οι απαραίτητες πληροφορίες για την πραγματοποίηση αγορών. Ευθύνεστε για την ορθότητα και την αλήθεια των πληροφοριών που μας παρέχετε. Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και αφού βρείτε από τις κατηγορίες προϊόντων μας εκείνο που επιθυμείτε να αγοράσετε, επιλέξετε το επιθυμητό νούμερο και ποσότητα και πατήσετε την επιλογή «Addtoshoppingbag», παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο πεδίο «Το καλάθι μου» στο πάνω δεξιά μέρος του site μας προκειμένου να ελέγξετε αν τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτό είναι τα επιθυμητά προς παραγγελία.

 

 

Από το καλάθι αγορών μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της αγοράς σας και να τροποποιήσετε τον αριθμό τεμαχίων της παραγγελίας σας ή να διαγράψετε εντελώς κάποιο προϊόν. Λάβετε υπόψη σας ότι δεν εγγυόμαστε ότι τα είδη που έχετε στο καλάθι αγορών σας είναι διαθέσιμα σε απόθεμα. Εάν κάποιο εξαντληθεί θα σας ενημερώσουμε σχετικώς.

 

Για την πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος λαμβάνει χώρα συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης. Τα προσωπικά και φορολογικά στοιχεία συμπληρώνονται από τον αγοραστή που φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ορθότητα τους.

 

Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης λαμβάνει χώρα με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον διαδικτυακό τόπο.

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το http://shop.med.com.gr & http://eshop.med.com.gr, η εταιρεία μας διαθέτει τον εξής τρόπο πληρωμής:

 

Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το http://shop.med.com.gr & http://eshop.med.com.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

 

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, τη διάρκεια ισχύος και την τιμή της ενδεχόμενης προσφοράς, καθώς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

 

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

 

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το http://shop.med.com.gr και το  http://eshop.med.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

 

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κ.λπ. για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα σας αποστείλουμε ένα email επιβεβαίωσης  της παραγγελίας σας με τα σχετικά στοιχεία. Προσοχή: δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας εάν βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας.

 

Εάν δεν είστε έτοιμοι να παραγγείλετε, στο πεδίο «Αγαπημένα» στο πάνω δεξιά μέρος του site μας μπορείτε να αποθηκεύσετε και να έχετε πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να τα ξαναδείτε χωρίς να χρειαστεί να τα αναζητήσετε εκ νέου στις κατηγορίες τα είδη που σας αρέσουν περισσότερο. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: κάθε φορά που κάνετε κλικ στο σύμβολο καρδούλας καθώς αναζητείτε κάποιο προϊόν το συγκεκριμένο είδος θα προστίθεται στα «Αγαπημένα» σας. Μπορείτε να διαγράψετε τα είδη από τη λίστα όποτε θέλετε μέσω της επιλογής «Χ» δίπλα από κάθε είδος. Για να ολοκληρώσετε την αγορά των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στα «Αγαπημένα», θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο «Addthistoyourcart» δίπλα από το επιθυμητό είδος και να συνεχίσετε με τα συνήθη βήματα. Να θυμάστε ότι δεν εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα που προσθέσατε στα «Αγαπημένα» είναι διαθέσιμα σε απόθεμα.

 

Ζ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του διαδικτυακού τόπου στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. 

 

Τα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, ο διαχειριστής αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ο διαχειριστής δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης ο διαχειριστής δεν εγγυάται ότι το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός διαδικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές ("servers") μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Ο διαχειριστής δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής.

 

Ο ιστόχωρος αυτός, για τη διευκόλυνση των χρηστών, περιέχει σε διάφορα σημεία του μέσω ειδικών συνδέσμων παραπομπές σε άλλους ιστοχώρους (links ή hyperlinks). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη, για το περιεχόμενο των ιστοχώρων αυτών, ούτε γνωρίζει αν το περιεχόμενο αυτό είναι συμβατό με τη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία. Δέον να χρησιμοποιείτε τους ιστοχώρους αυτούς πάντοτε με τη δέουσα προσοχή. Η χρήση των ιστοχώρων αυτών γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

Η. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

 

Τα ενημερωτικά δελτία (newsletters) τα οποία ο χρήστης των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαχειριστή και ως εκ τούτου προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

 

Ο διαχειριστής διατηρεί χώρους παροχής υπηρεσιών συνομιλιών στο διαδίκτυο σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις. Ο διαχειριστής σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις τους. Ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει ή να αποβάλλει κάποιο χρήστη των σχετικών υπηρεσιών σε περίπτωση παράβασης των παραπάνω όρων.

 

Ο διαχειριστής δύναται να παρέχει στους χρήστες των υπηρεσιών του τη δυνατότητα ψηφοφορίας πάνω σε επίκαιρα ζητήματα τα οποία διατυπώνει με τη μορφή ερωτημάτων. Οι απαντήσεις των ψηφοφόρων καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από το διαχειριστή για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις θέσεις της κοινής γνώμης σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται για ψηφοφορία. Ο διαχειριστής διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών και τα πορίσματα στα οποία οδηγείται αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία. Ο διαχειριστής καθορίζει τους ειδικότερους όρους για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ψηφοφορίας.

 

Θ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΟΚΤΗΣΙΑ

 

Ο ιστοχώρος αυτός προστατεύεται από την εθνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένου του Ν4679/2020, ως αυτός έχει κωδικοποιηθεί με τον Ν. 4982/2022, καθώς και κάθε άλλης σχετικής διατάξεως. 

 

Η αναπαραγωγή με οποιοδήποτε τρόπο του περιεχομένου ή μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα html, των εικόνων και των λοιπών δεδομένων, απαγορεύεται αυστηρώς χωρίς προηγούμενη γραπτή ειδική άδεια από την εταιρεία μας επί τούτου, με εξαίρεση τα δικαιώματα ιδιωτικής αναπαραγωγής.

 

Όλα τα ονόματα προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, η εμπορική επωνυμία της εταιρείας μας και των εταιρειών που αντιπροσωπεύει καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που διακρίνει προϊόντα ή παραγωγούς ή διανομείς προϊόντων προστατεύονται από τις διατάξεις περί βιομηχανικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η χρήση τους με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός κι αν παρέχεται από την εταιρεία μας ειδική γραπτή άδεια. Η εταιρεία μας δηλώνει ότι δε διεκδικεί κανένα απολύτως δικαίωμα σε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα ή συναφές δικαίωμα τρίτων προσώπων, που εμφανίζεται στον παρόντα ιστοχώρο. Αυτά εμφανίζονται στον ιστοχώρο με αποκλειστικό σκοπό να προσδιορισθούν τα συγκεκριμένα προϊόντα και σε καμία περίπτωση η χρήση τους δε θα πρέπει να θεωρηθεί ως διεκδίκησή τους από την εταιρεία μας ή συσχετισμός της εταιρείας μας με τους δικαιούχους των σημάτων αυτών.

 

Αναφορικά με τη μη εμπιστευτικότητα πληροφοριών και παραίτηση από δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας λεκτέα είναι τα εξής: με την επιφύλαξη των διατάξεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και της σχετικής δήλωσης της εταιρείας μας που μπορείτε να βρείτε εδώ, η εταιρεία μας θα θεωρήσει οιαδήποτε αλληλογραφία της αποστείλετε με οιοδήποτε τρόπο, όπως e-mail, φόρμα επικοινωνίας κ.λπ., ως μη απόρρητη. 

 

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αξιοποιήσει αυτήν την αλληλογραφία, με κάθε τρόπο, όπως με αναδημοσίευση, με εμπορική εκμετάλλευση κ.λπ., δίχως να έχει οιαδήποτε υποχρέωση για αμοιβή ή για οποιασδήποτε μορφής αποζημίωση, εκτός κι αν ορίζεται ρητώς διαφορετικά στο νόμο. Με την αποστολή μηνύματος προς την εταιρεία παραιτείστε ρητώς και ανεκκλήτως από οποιοδήποτε δικαίωμα επί του μηνύματος ή από το μήνυμα, όπως ενδεικτικώς το δικαίωμα απορρήτου, το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, το δικαίωμα βιομηχανικής ιδιοκτησίας και άλλα.

 

Ο κατάλογος των περιορισμών είναι ενδεικτικός. Με δεδομένο ότι η χρήση του ιστοχώρου γίνεται χωρίς αντάλλαγμα, η καλή πίστη ενδέχεται να επιβάλλει κι άλλους περιορισμούς στον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας.

 

Ι.ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα τους. Υπό αυτό το πρίσμα, σε περίπτωση δυσχερειών εφοδιασμού ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ενδεχομένως έχετε πληρώσει στο ακέραιο κάνοντας χρήση του ίδιου τρόπου πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αγορά του προϊόντος.

 

Κ. ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή ή/και να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο σε αυτήν την ιστοσελίδα. Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες που υποβάλλονται σε εμάς, μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές περιστάσεις υπό τις οποίες ενδεχομένως να χρειαστεί να απορρίψουμε τη διεκπεραίωση μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε ήδη αποστείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Δε φέρουμε ουδεμία ευθύνη απέναντί σας ή απέναντι σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο για την απόσυρση τυχόν προϊόντων από την παρούσα ιστοσελίδα, καθώς και για την αφαίρεση ή την επεξεργασία τυχόν ύλης ή περιεχομένων της ιστοσελίδας ή για την άρνηση διεκπεραίωσης ή αποδοχής μιας παραγγελίας αφότου σας έχουμε αποστείλει την Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

 

 

Λ. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οιαδήποτε κατάσταση βρίσκεται εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα πράξει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

 

Μ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ.

 

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (e-shop) ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Ι. Νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης

 

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε στην εταιρεία το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στις επόμενες παραγράφους και τηρώντας τις παρακάτω προϋποθέσεις.

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης έχει μόνο το φυσικό πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του καταναλωτή κατά τη σύναψη της εξ αποστάσεως σύμβασης πώλησης. Η έννοια του καταναλωτή συμπεριλαμβάνει κάθε φυσικό πρόσωπο που πραγματοποιεί αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με σκοπό την προσωπική χρήση και όχι την επίτευξη των επαγγελματικών και επιχειρησιακών στόχων ή στα πλαίσια αυτών.

 

Ο καταναλωτής δύναται να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που ο ίδιος ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από τον καταναλωτή παρέλαβε το προϊόν. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντος αποτελούμενο από πολλές παρτίδες ή αγοράς πολλών προϊόντων με μία παραγγελία αλλά παραδιδόμενα χωριστά η προθεσμία λήγει σε 14 ημέρες από την επομένη της ημέρας που ο καταναλωτής ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από τον καταναλωτή παρέλαβε και το τελευταίο προϊόν.

 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης παρέχεται για τα προϊόντα που ανήκουν σε νέες και παλαιότερες συλλογές, αλλά δεν παρέχεται στα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα.

 

ΙΙ. Τρόποι ασκήσεως του δικαιώματος της υπαναχώρησης

 

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, πρέπει να ενημερώσετε την εταιρεία μας με ρητή δήλωση αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@med.com.gr ή με ταχυδρομική επιστολή στην διεύθυνση που αναγράφεται στην πρώτη παράγραφο των γενικών όρων. Τέλος σας παρέχεται η δυνατότητα να αποστείλετε συμπληρωμένο μέσω ταχυδρομείου ή με κούριερ το έντυπο υπαναχώρησης που ευρίσκεται εντός της συσκευασίας που σας παραδόθηκε και περιέχει τον προϊόν. Στις περιπτώσεις αυτές επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

 

ΙΙΙ. Προϋποθέσεις ασκήσεως του δικαιώματος της υπαναχώρησης

 

Για να είναι επιτυχής η άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε (as new). Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, πλυθεί και να μην φέρει κανένα σημάδι αλλοίωσης ή ζημίας. Επιπλέον, θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία συνοδευόμενο από την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοση αλλά και από οποιοδήποτε έγγραφο συνόδευε το προϊόν μαζί με τα φερόμενα επί του προϊόντος καρτελάκια. Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι αυτό να φέρει απαραιτήτως τα ειδικά αυτοκόλλητα.

 

ΙV.Υποχρεώσεις καταναλωτή

 

Οφείλετε να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοινώσατε στην εταιρεία μας την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε. Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να λάβει χώρα με τους κάτωθι τρόπους:

 

IV.I.Επιστροφή σε κατάστημα της εταιρείας

 

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οιοδήποτε κατάστημα διατηρεί η εταιρεία μας στην ελληνική επικράτεια, το οποίο λειτουργεί υπό τη δικής της διεύθυνση και έλεγχο, ρητώς εξαιρουμένων των καταστημάτων τα οποία λειτουργούν υπό το καθεστώς franchising ή διάφορο καθεστώς ως αυτά αναφέρονται στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της εταιρείας.

 

IV.II. Επιστροφή μέσω ταχυδρομείου ή με κούριερ

 

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν είτε ταχυδρομικώς είτε με κούριερ στη διεύθυνση που αναγράφεται στην πρώτη παράγραφο των γενικών όρων. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής.

 

V.Αποτελέσματα υπαναχώρησης

 

Εάν υπαναχωρήσετε από την εξ αποστάσεως σύμβαση πώλησης, θα σας επιστραφεί το χρηματικό ποσό που καταβάλατε για την αγορά του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που η εταιρεία μας προσφέρει). Η επιστροφή χρημάτων θα λάβει χώρα με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά του προϊόντος. Ωστόσο δε μπορεί να λάβει χώρα επιστροφή χρημάτων στα καταστήματα που διαθέτει η εταιρεία για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

 

Αφού εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων θα καταβάλλεται το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας γνωστοποιήσατε την υπαναχώρηση. Με την επιφύλαξη των ανωτέρω, μπορούμε να παρακρατούμε την επιστροφή των χρημάτων είτε μέχρι να λάβουμε το προϊόν πίσω είτε μέχρι να λάβουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε επιστρέψει το προϊόν.

 

VI. Αλλαγή προϊόντος

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα και να αγοράσετε κάποιο άλλο, οφείλετε να ακολουθήσετε όλες τις ανωτέρω διαδικασίες που περιγράφονται στην παρούσα παράγραφο και αφορά στην «Πολιτική Επιστροφών». Με αυτό τον τρόπο θα λάβετε το ποσό που καταβάλατε για το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε με σκοπό να πραγματοποιήσετε εκ νέου αγορά από ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει αγορά από τα εμπορικά καταστήματα της εταιρείας μας σας παρέχεται η εξής δυνατότητα:

 

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν, θα πρέπει η αλλαγή να λάβει χώρα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στη σχετική απόδειξη αγοράς. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος-καρτελάκια), η οποία δε θα πρέπει να έχει σκισίματα ή φθορές / αλλοιώσεις. Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι αυτό να φέρει απαραιτήτως τα ειδικά αυτοκόλλητα που ευρίσκονται τόσο στα αντρικά όσο και στα γυναικεία προϊόντα. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς. Εάν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με κάρτα (πιστωτική-χρεωστική) θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό. Εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με κάρτα (πιστωτική-χρεωστική) και η επιστροφή της αξίας σε αυτήν δεν είναι δυνατόν να λάβει χώρα, θα σας παραδίδεται δωροκάρτα. Ομοίως, δωροκάρτα θα σας παραδίδεται στην περίπτωση κατά την οποία για την επιστροφή δώρου προσκομίζεται μόνο η κάρτα αλλαγής δώρου. Εάν μετά από μία αλλαγή προκύπτει χρηματική διαφορά σε σχέση με την πρώτη αγορά, σας παραδίδεται δωροκάρτα, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη αγορά. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο στις τρέχουσες τιμές του είδους. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή ειδών που έχουν αγορασθεί σε άλλη χώρα, καθώς και ειδών που έχουν υποστεί μεταποίηση κατά παραγγελία του πελάτη.

 

 

 

Ν. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΚΑΡΤΑΣ (MED-GIFTCARD)

 

Ι.Γενικές πληροφορίες

 

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης της «MED – GIFT CARD», η οποία είναι η προσωπική σας κάρτα (εφεξής, η Δωροκάρτα) και ισχύει για όλες τις αγορές σας από τα εταιρικά καταστήματα MED Stores, όπως επίσης και για όλες τις αγορές σας μέσω του online «MED E-SHOP» στο www.med.com.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Η «MED – GIFT CARD» ανήκει στην ιδιοκτησία της εταιρείας MED, τα στοιχεία της οποίας αποτυπώνονται στο σώμα της κάρτας ή στο email με το οποίο η Δωροκάρτα έχει αποσταλεί, ο δε κάτοχος αυτής είναι απλός θεματοφύλακας.

 

Η Δωροκάρτα είναι διαθέσιμη υπό τη μορφή πλαστικής κάρτας που πωλείται σε κάθε σημείο πώλησης MED που ευρίσκεται στην Ελλάδα. Με τη Δωροκάρτα δικαιούστε Δωροεπιταγή αξίας οποιουδήποτε ποσού επιθυμείτε και το οποίο έχετε το δικαίωμα να κάνετε χρήση σε οποιαδήποτε επόμενη αγορά σας. Η «MED – GIFT CARD» δεν είναι πιστωτική κάρτα.

 

ΙΙ.Όροι χρήσης

 

Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που διατίθεται στα καταστήματα της εταιρείας ή στο διαδικτυακό κατάστημα www.med.com.gr. Η Δωροκάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα άλλης χώρας, στο διαδικτυακό κατάστημα www.med.com.gr, όταν η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από άλλη χώρα, στα καταστήματα franchising και στα καταστήματα τύπου shop in shop, τα οποία βρίσκονται σε πολυκαταστήματα, ως αυτά αναφέρονται στην ιστοσελίδα www.med.com.gr.

 

Το αντίτιμο της Δωροκάρτας μπορεί να πληρωθεί με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής που είναι αποδεκτός στα καταστήματα της εταιρείας. Δωροκάρτες δεν μπορούν να αγοραστούν με τη χρήση άλλης Δωροκάρτας.

 

Το εκάστοτε υπόλοιπο της Δωροκάρτας δεν επιστρέφεται ούτε ανταλλάσσεται με μετρητά. Με την επιφύλαξη των ανωτέρω και όπως συμβαίνει με τα προϊόντα που πωλούνται στα καταστήματα της εταιρίαςή στο διαδικτυακό κατάστημα www.med.com.gr με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν κατά την αγορά ενός προϊόντος, η επιστροφή οποιασδήποτε Δωροκάρτας που δεν έχει χρησιμοποιηθεί γίνεται αποδεκτή, πάντοτε με την επιφύλαξη ισχύος κάθε νομίμου δικαιώματός σας, υπό τον όρο της επιστροφής της εντός ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ από την ημερομηνία αγοράς.

 

Η Δωροκάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές το επιθυμεί ο κάτοχός της μέχρι να εξαντληθεί όλο το ποσό αυτής.

 

Το διαθέσιμο εκάστοτε υπόλοιπο της Δωροκάρτας είναι η διαφορά μεταξύ του διαθέσιμου υπολοίπου πριν τη χρήση της για αγορά κάποιου προϊόντος και του ποσού που αντιστοιχεί σε αυτήν την αγορά. Όπου το τίμημα κάποιας αγοράς υπερβαίνει το διαθέσιμο υπόλοιπο της Δωροκάρτας η διαφορά μπορεί να πληρωθεί με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής που είναι αποδεκτός στα καταστήματα της εταιρείας ή στο διαδικτυακό κατάστημα www.med.com.gr, αναλόγως της περίπτωσης.

 

Το διαθέσιμο υπόλοιπο εμφανίζεται είτε στην ταμειακή απόδειξη κάθε φορά που μία αγορά πραγματοποιείται μέσω της Δωροκάρτας, για αγορές που πραγματοποιούνται στα καταστήματα της εταιρίας, είτε στην πληροφόρηση που σας παρέχεται όταν πραγματοποιείται μία παραγγελία, για αγορές που γίνονται μέσω του www.med.com.gr. Το διαθέσιμο υπόλοιπο της Δωροκάρτας μπορείτε να το επαληθεύετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας ή στο www.med.com.gr. Εκτός και αν αποδεικνύεται το αντίθετο, το διαθέσιμο υπόλοιπο της Δωροκάρτας θα είναι αυτό που θα εμφανίζεται στην ταμειακή μηχανή που χρησιμοποιεί η εταιρεία στα σημεία πώλησής της ή αυτό που θα εμφανίζεται στο διαδικτυακό κατάστημα www.med.com.gr.

 

ΙΙΙ.Πολιτική επιστροφών και αλλαγών αναφορικά με προϊόντα που αγοράστηκαν με Δωροκάρτα

 

Τα προϊόντα που αγοράζονται με τη Δωροκάρτα σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας υπόκεινται στην ίδια πολιτική αλλαγών και επιστροφών, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα που αγοράζονται στα καταστήματα αυτά. Παραλλήλως, προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω της Δωροκάρτας στο διαδικτυακό κατάστημα www.med.com.gr υπόκεινται στην ίδια πολιτική αλλαγών και επιστροφών που παρέχεται στην ιστοσελίδα αυτή.

 

Κατά περίπτωση, στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων που αγοράστηκαν με την Δωροκάρτα ή επιστροφή της αξίας τους θα πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο :

 

Στην περίπτωση που η Δωροκάρτα εξακολουθεί να ισχύει όταν πραγματοποιείται η επιστροφή, με αντίστοιχη αύξηση του διαθέσιμου υπολοίπου στις Δωροκάρτες.

 

Στην περίπτωση που κατά την επιστροφή των προϊόντων η Δωροκάρτα δεν ισχύει για οποιονδήποτε λόγο, με ένα πιστωτικό κουπόνι, ο εκδότης και οι όροι παράδοσης του οποίου παρατίθεται κατωτέρω :

 

Για την επιστροφή της αξίας προϊόντων σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας, το πιστωτικό κουπόνι θα εκδίδεται από την εταιρεία και θα παραδίδεται στο κατάστημα.

 

Στην περίπτωση προϊόντων που αγοράστηκαν μέσω του www.med.com.gr, το πιστωτικό κουπόνι θα εκδίδεται από την εταιρία και θα αποστέλλεται μέσω email στη διεύθυνση email του πελάτη που πραγματοποίησε την αγορά με την Δωροκάρτα.

 

Οι τρόποι επιστροφής που προβλέπονται δια του παρόντος αποτελούν ουσιώδη όρο, που ως εκ τούτου θεωρείται ότι έχει γίνει αποδεκτός ρητώς κατά την αγορά ή/και χρήση της Δωροκάρτας.

 

ΙV.Χρόνος ισχύος της Δωροκάρτας

 

Η Δωροκάρτα θα ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς της. Κατά τη λήξη της περιόδου ισχύος της, η Δωροκάρτα δε δύναται να ανανεωθεί ή να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων, ούτε επίσης δύναται να αναζητηθεί το τυχόν διαθέσιμο αχρησιμοποίητο υπόλοιπό της.

 

V. Περιπτώσεις απώλειας, κλοπής ή καταστροφής

 

Η Δωροκάρτα αποτελεί τίτλο στον κομιστή. Ο κάτοχός της είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη χρήση και τη φύλαξή της. Η Δωροκάρτα δεν αντικαθίσταται σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή καταστροφής της. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία μας μπορεί να αντικαταστήσει τη Δωροκάρτα σε περίπτωση αλλαγής του μορφότυπού της (format).

 

VI. Μη πρέπουσα χρήση της Δωροκάρτας

 

Δωροκάρτες που έχουν εξαρχής αποκτηθεί με οποιονδήποτε παράνομο τρόπο είναι μηδενικές και άκυρες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά προϊόντων, ούτε το σχετικό τίμημα δύναται να επιστραφεί.

 

Η Δωροκάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς διαφήμισης ή προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών άλλων εκτός του εκδότη της, εκτός και αν έχει προηγηθεί σχετική έγγραφη συγκατάθεση του τελευταίου.

 

VII. Προστασία προσωπικών δεδομένων

 

Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας δίνονται στην αίτηση προορίζονται για αποκλειστική χρήση από την εταιρεία μας και διευκολύνουν της επικοινωνία μας μαζί σας. Η εταιρεία μας διατηρεί τα στοιχεία σας, σύμφωνα με το Νόμο 4624/2019 που ενσωματώνει στην εθνική νομοθεσία μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, καθώς και την Οδηγία (ΕΕ) 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, αναφορικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων και δεν θα γνωστοποιηθούν σε κανέναν τρίτο ή αρχή.

 

Έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να μας ζητήσετε εγγράφως και να σας γνωστοποιήσουμε τα στοιχεία που τηρούμε στο αρχείο μας και σας αφορούν. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν.

 

Σε περίπτωση που θελήσετε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για οποιοδήποτε θέμα αφορά τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο : 2310536503 (εσωτ. 112).

 

VIII. Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων χρήσης της Δωροκάρτας

 

Η αγορά ή/και χρήση της Δωροκάρτας συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων που έχουν διατεθεί στον πελάτη κατά την αγορά της και που επίσης είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα της εταιρείας ή/και στην ιστοσελίδα www.med.com.gr.

 

 

Ξ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

 

Εάν οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια ισχύος μιας σύμβασης δεν επιδιώξουμε την από την πλευρά σας αυστηρή εκπλήρωση κάποιας από τις υποχρεώσεις σας σύμφωνα με τη σύμβαση ή οποιουδήποτε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, ή/και εάν δεν καταφέρουμε να ασκήσουμε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα ή μέσα θεραπείας τα οποία δικαιούμαστε βάσει της σύμβασης ή των όρων αυτών, αυτό δεν συνιστά παραίτησή μας από ή περιορισμό των εν λόγω δικαιωμάτων και μέσων θεραπείας μας και δεν σας απαλλάσσει από την υποχρέωση συμμόρφωσης με τις εν λόγω υποχρεώσεις σας.

 

Η εκ μέρους μας παραίτηση από κάποια μεμονωμένη αξίωση δεν συνιστά και παραίτηση από τυχόν παρόμοια αξίωση στο μέλλον. Καμία εκ μέρους μας παραίτηση από οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους ή από τα δικαιώματα και μέσα θεραπείας που έχουμε από τη σύμβαση δεν θα θεωρείται έγκυρη, παρά μόνο εάν δηλώνεται ρητώς ότι πρόκειται για παραίτηση και σας γνωστοποιείται εγγράφως.

 

Ο. ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

 

Εάν κάποια αρμόδια αρχή καθορίσει ότι κάποιοι από τους παρόντες Όρους ή διατάξεις της Σύμβασης είναι άκυροι, παράνομοι ή μη εκτελεστοί σε οποιοδήποτε βαθμό, οι εν λόγω όροι ή διατάξεις θα διαχωρίζονται στο βαθμό αυτό από τους υπόλοιπους όρους και διατάξεις, οι οποίοι θα εξακολουθούν να ισχύουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

 

Π. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

 

Για οιαδήποτε διαφορά προκύψει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση του παρόντος ιστοχώρου, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αποκλειστικώς αρμόδια τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με μας
Όροι
Βοήθεια
Η MED δέχεται
Ακολουθήστε Μας
Proudly created by Trickey BusinessCo-Created and designed by : trickey.eu | © 2024